Crăciun Edy-Andrei

Crăciun Edy-Andrei

Buna! Numele meu este Crăciun Edy-Andrei și sunt voluntar IPV.

Pentru mine, activitatea de voluntariat reprezinta o stare de bine, un scop, un ideal, un strop de fericire, dorinta de a ajuta oamenii cu probleme emotioanale, sociale sau de alta natura sa aiba o viata mai buna, de a oferi puţin din timpul meu, de a vedea bucuria de pe chipurile semenilor mei, sa le rezolv problemele sau sa-i invat diferite lucruri, iar prin asta aplic legea compensatiei.

Eu  vad implicarea mea în proiectele Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta ca pe o oportunitate de a realiza o schimbare în societate.

Totodata inseamna cea mai frumoasa perioadă din viata mea personala, pentru ca de fiecare data, cand desfasor voluntariat, descopar oameni minunaţi si frumoşi, am parte de o grămadă de lucruri frumoase care imi umplu sufletul de fericire şi imi lumineaza chipul.

Motivul pentru care fac voluntariat este ca: reprezinta o stare de bine, un scop, un ideal si un strop de fericire, o placere; înseamnă timp petrecut cu semenii mei, toate zâmbetele şi îmbrăţişările primite, toată simpatia lor. Pe lângă faptul că prin voluntariat imi dezvolt o mulţime de abilităţi, ma formez, descoper că sunt capabil să fac lucruri pe care probabil credem că nicicand nu am sa  le fac, totodată ca fac parte dintr-un grup, învat să ascult, învat să lucrez în echipă; înseamnă să dăruieşti fără a cere nimic în schimb. Satisfacţia pe care o am  eu ca şi voluntar, ştiind că i-am  ajutat,este extraordinară, astfel prin fericirea lor, eu devin de 1000 de ori mai fericit.

Optimist și luptător, îmi doresc pe plan personal, sănătate și să-i pot ajuta pe cei din jurul meu, o lume pașnică, plină de iubire, acceptare, toleranță, în care natura sa fie protejată, fiecare dintre noi să ne acceptăm așa cum suntem si sa ne bucuram de viata pe care o avem cu bune si rele pentru ca ”Fiecare zi sa conteze. Da sens vietii, ca doar o viata ai”.

 

Facebook Comments