Caravana Frumusetii by Henkel

Caravana Frumusetii by Henkel

In perioada 10 – 30 octombrie 2016, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa şi compania Henkel au derulat în mediul rural, campania de educaţie pentru sănătate şi frumuseţe, “Descoperă-ţi frumuseţea by Henkel”.

Peste 250 de femei, provenind din familii cu venituri reduse, au beneficiat de sesiuni de educaţie despre sănătatea părului şi o şedinţă de înfrumuseţare oferită gratuit de 16 hairstylisti care au participat voluntar în campanie.

Timp de o zi întreagă, caravana frumuseţii a staţionat pe rând la Cumpana, Cobadin, Corbu şi Lumina, unde a făcut adevărate minuni pentru doamnele prezente, învăţându-le cum să-şi menţina şi pe viitor un look frumos, printr-un efort financiar minim. Scopul campaniei este de a creşte stima de sine a femeilor şi de a le învăţa să îşi îngrijească părul folosind produse de calitate, nu foarte scumpe dar perfecte pentru tipul de păr pe care îl au.

Campania a adus multa bucurie pe chipurile doamnelor şi domnişoarelor din mediul rural şi a fost intens mediatizata de presa locala şi naţională.

Participantele au primit din partea Henkel, un kit de vopsit părut şi produse de îngrijire a părului.

Facebook Comments

No comments yet.

Leave Your Comments