Un copil – O stea!

0%
Raised: 0,00€
Goal: 2.000,00€

Proiectul „UN COPIL – O STEA” este un proiect educativ care combate abandonul scolar in mediul rural prin sustinerea copiilor provenind din familii nevoiase cu imbracaminte, incaltaminte, rechizite, alimente si alte nevoi de baza, in scopul continuarii actului educational.

Intelegand ca educatia este singura sansa a acestor copii sa iasa din cercul saraciei, Asociatia ii spijina atat individual cat si prin finantarea unor activitati scolare si extrascolare educative si de implicare civica, la scoala si nu numai.

In cadrul proiectului, fiecare copil inscris poate fi sponsorizat lunar de un donator individual. Suma oferita lunar de donator ne va oferi posibilitatea sa trimitem copii in excursii, tabere, la mare, la muzee si la alte obiective culturale, cu scopul de a le largi orizontul si a le oferi o alta perspectiva a vietii.

150 de copii din mediul rural au nevoie de sprijin pentru a continua scoala. Au nevoie de haine si incaltaminte, de alimentatie normala si rechizite. Strictul necesar pentru a putea sa isi continue educatia.

Sunt copii care abandoneaza scoala din pricina saraciei. E greu sa te concentrezi la ore cand tu nu ai mancat nimic dimineata si nici la pranz. E greu sa mergi la scoala toamana si iarna cu incaltari in care iti ingheata picioarele sau cu haine prin care trece ca viscolul ca prin branza.

E greu sa scrii si sa citesti cand nu ai caiete, carti si creioane, cand acuarelele sunt un lux, desi tu poti fi un nou Picasso.

Doneaza pentru a sustine un copil din mediul rural in scoala! Orice copil, prin educatie, va deveni o stea si va straluci in viata.

Doneaza prin Paypal, o singura data sau poti deveni protectorul unui copil, donand lunar pentru el, 25 de euro.
Noi ii vom cumpara ceea ce are nevoie si in masura posibilitatilor, vom sustine si activitati educative si de recreere, in scoala copilului.

De sarbatori, ii poti darui cadouri, iar vara il poti intalni cand venim cu totii la plaja.

Facebook Comments