La invitația Adapto Youth, voluntari din cadrul Asociației Împreună pentru Viitor Constanța au participat la “MobiQuest 2019”, eveniment ajuns la a doua ediție. MobiQuest este o căutare a comorii în fotolii rulante pentru utilizatori şi non utilizatori.
Scopul evenimentului este conştientizarea necesităţii accesibilizării reale a orasului Constanţa şi este o continuare a eforturilor campaniei “Fault la Accesibilitate”

MobiQuest 2019 este o inițiativă a ADAPTO – Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri şi este un sub-grant în cadrul proiectului “Make Europe Sustainable for All”. Proiectul “Make Europe Sustainable for All” este finanțat de Programul de Educație pentru Dezvoltare și Creștere a Gradului de Conștientizare al Directoratului General pentru Dezvoltare și Cooperare din cadrul Uniunii Europene, și combină expertiza și experiența a 25 de parteneri din 15 țări europene, rețele europene sau globale, în perioada iulie 2017 – iunie 2020. În România proiectul este implementat de World Vision Romania

Mulțumim pentru invitație!
A fost o experiență placută și distractivă.
Să ne mai invitați că noi venim!

Facebook Comments