Campion la VOLUNTARIAT! (14-20 mai)

Unitățile de învățământ, pe clase, sunt provocate să facă activități de voluntariat care să rezolve o problemă din unitatea respectivă de învățământ sau din comunitate, prin mobilizarea elevilor şi a cadrelor didactice la voluntariat pentru a aduce plus valoare comunităţii.
Inspectoratul Școlar Județean Constanța este partener.

În perioada 14-15 mai 2018, s-a amenajat și îngrijit a spațiului verde din grădina de la Liceul GM Costin. Au fost mobilizați aproximativ 400 de elevi și 20 de cadre didactice, care s-au ocupat de ecologizarea, de greblarea, de săparea și de plantarea de flori ornamentale, precum și de curățarea celor două terenuri de sport și a curții liceului, suprafața totală fiind de aproximativ 4000 mp.

O echipă formată din 10 elevi ai clasei a-X-a A, sub îndrumarea doamnei profesor Moldoveanu Mirela, s-a ocupat de amenjarea unui colț din grădină, realizându-se o masă, două băncuțe, un coș de gunoi și obiecte decorative din cauciucuri vopsite, doze, sticle reciclate. De asemenea, s-au plantat zambile și panseluțe în cauciucurile vopsite.

Felicitări tuturor celor implicați! ????

#SuntemCeeaCeFacem #IpvConstanta #Voluntariat #SNV2018

Facebook Comments