De 1 iunie, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa a adus 150 de copii din mediul rural la Mamaia, pentru a le oferi o zi de neuitat pe malul mării, la Briza Pub&Club.

Copiii au sosit cu autocarele firmei Transevren la locaţia stabilită, din satul Siminoc, fermele Murfatlar, satul Siliştea, Ţepeş Vodă şi din Agigea. Imediat după primirea micilor oaspeţi, voluntarii asociaţiei le-au oferit copiilor tricourile cumpărate în cadrul campaniei “Un copil, un zâmbet, un tricou” şi întregul gurp s-a colorat rapid în bleu şi roz.

Copiii, provening din familii cu venituri reduse, au participat la jocuri sportive organizate pe plajă de voluntarii IPV Constanţa şi ai asociaţiei Sport pentru Sănătate şi au servit pizza şi tort din partea patronului de la Briza Pub&Club, gazda evenimentului. La finalul unei zile pline de bucurie, de muzică şi dans alături de Clubul Amicii, copiii au primit în dar jucării şi rechizie dăruite de sponsorii evenimentului. Obosiţi dar fericiţi, copiii au plecat spre casă cu amintirea unei zile colorate, pline de distracţie şi voie bună, a mării şi a prietenilor noi pe care şi i-au făcut.

Facebook Comments