Douăzeci şi opt de asociaţii şi fundaţii din judeţul Constanţa au participat pe data de 11 martie la un curs de Social Media organiazat de Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa şi compania AD-FIRE Youth Group SRL, cunoscută ca AYG Romania. 

Prezenţa a fost peste aşteptări la curs, iar informaţiile primite de mare ajutor pentru buna organizare şi funcţionare a structurilor nonprofit din oraş. Timp de o zi, participanţii au învăţat cum să exploateze la maxim toate oportunităţile pe care le oferă tehnologia şi social media, astfel încât să-şi facă mai bine cunoscută munca şi rezultatele. Trucurile pe care le-au aflat, precum şi noţiunile de bază, îi vor ajuta să îşi optimizeze site-ul, pagina de facebook, să folosească mai productiv platformele de socializare, fie pentru a-şi creşte vizibilitatea, fie pentru a atrage resurse ori a-şi găsi parteneri de proiect.

Un asemenea curs a fost mai mult decât binevenit, după cum au declarat cei prezenţi, mai ales că el a fost oferit gratuit, interesant şi foarte bine organizat.

Credem cu tărie că societatea noastră va câștiga sau va pierde în funcție de nivelul în care noi, cetățeni și companii în egală măsură, ne vom implica activ în construirea unei comunități puternice, sustenabile și valoroase. Întrucât nu poți pretinde schimbare fără a fi implicat direct în proces, acționăm în spiritul leadership-ului civic, participând activ în inițiative sănătoase, creând o punte de legătură între mediul corporatist și societatea civilă, pentru un cadru pozitiv, propice dezvoltării Constanței în particular, și României, în general.  Capitalizând pe eforturi comune, prin promovarea talentelor și a ideilor îndrăznețe care facilitează inovația, prin determinare si pasiune, suntem convinși că vom acționa ca un vector al schimbării, pentru o Românie și mai frumoasă”, a declarat Raluca Elena Dincă-Ioniţă, managing partner AYG Romania.

Facebook Comments