Asociaţia Împreuna pentru Viitor Constanţa a decis să ajute oamenii străzii să depăşească mai uşor perioada iernii şi în acest sens, a obtinut pentru 50 de persoane cazate temporar într-un adapost al Primăriei Constanta, produse de igienă corporală şi de curăţenie de la compania Interbrands, haine groase de la persoane fizice şi şosete de lână şi lenjerie de corp, de la Cora Romania.

Pe data de 11 ianuarie, bunurile au fost oferite oamenilor în dar. Ce bucurie să faci un duş, să te speli pe cap cu şampon de calitate, să te bărbiereşti cu lame Gillette şi apoi să vină cineva să-ţi redea aspectul îngrijit pe care l-ai pierdut din cauza condiţiilor precare de viaţă.

Alina şi Cătălin, doi hairstylişti cu suflet mare, i-au tuns pe doritorii din Adapost si le-au schimbat look-ul, făcând să dispară părul lung şi neîngrijit sau bărbile de Moş Crăciuni…

Toate acţiunile umanitare derulate au avut drept scop creşterea stimei de sine a oamenilor fără adăpost şi au mai urmărit să arate că societatea civilă se poate implica pentru a-i ajuta pe cei in mare nevoie, în cazuri de urgentă.

Facebook Comments