Despre Noi

Suntem ceea ce facem

Cine suntem?

Impreuna pentru Constanta din 2015

Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa oferă copiilor şi tinerilor fără posibilităţi şansa de a schimba viitorul prin educaţie şi dezvoltarea comunităţii în care trăiesc. Acordăm sprijin oricărei persoane în nevoie şi promovăm implicarea şi voluntariatul ca instrumente de evoluţie socială.
Ajutorul şi respectul sunt valori pe care ni le asumam şi le promovam prin toate acţiunile şi proiectele noastre.

Ariile de intervenţie ale Asociaţiei Împreună pentru Viitor Constanţa sunt educaţie, sănătate, ajutor umanitar, dezvoltare comunitară, voluntariat. Prin lupta împotriva sărăciei, combatem abandonul şcolar în mediul rural şi sprijinim copiii să îşi continue educaţia. Proiectele dedicate persoanelor cu nevoi speciale încearcă să aline suferinţa acestora şi să aducă bucurie şi integrare socială. În acest sens, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa a deschis în vara anului 2017, la Mamaia, prima plajă de pe Litoral accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi.

Implicăm oamenii în acţiunile noastre şi mobilizăm resurse din comunitate atunci când este nevoie, ajutând oamenii străzii, femeile din mediul rural, copiii provenind din familii dezavantajate şi pe cei bolnavi. Sărbătorim diversitatea, creativitatea şi colaborăm responsabil cu autorităţile locale şi mediul privat de afaceri.

Suntem ceea ce facem!

Viziunea noastra

Ajutorul, respectul, implicarea si voluntariatul sunt valori pe care ni le asumam si le promovam prin toate actiunile si proiectele noastre.

Misiunea noastra

Impreuna oferim copiilor si tinerilor fara posibilitati sansa de a schimba viitorul prin educatie si dezvoltarea comunitatii in care traiesc. Acordam sprijin oricarei persoane in nevoie si promovam implicarea si voluntariatul ca instrumente de evolutie sociala.

De ce sa ni te alaturi?

Educația schimbă viața! Sărăcia nu trebuie să fie o piedică în calea educației. Împreună ajutăm copiii fără posibilități să nu abandoneze școala.
Nu putem fi fericiți când cel de lângă noi suferă de foame, de frig. Dăruind celui în nevoie, îți dăruiești ție. Fiindcă singur nu poți trăi.
Susținem sănătatea fizică și psihică prin acțiuni și proiecte care promovează igiena și îngrijirea personală, un stil de viață sănătos și respectul de sine
Fiecare dintre noi poate îmbunătăți prin inițiative personale și voluntariat, viața comunității în care trăiește. Noi îți putem arăta cum.

Echipa Impreuna pentru Viitor Constanta

Faceti cunostinta cu oamenii care sustin organizatia noastra

DEVINO VOLUNTAR

Daca vrei sa fii direct implicat in initiativele noastre, vino alaturi de noi. Fiecare membru este o valoare adaugate in echipa noastra.

Beneficiari

Voluntari

Proiecte

Donatii
Facebook Comments